Wie zijn wij?
Op onze locatie in Wassenaar kunt u terecht voor een keuring door een onafhankelijk neuroloog. Samen kijken we hoe uw situatie is en of er beperkingen zijn die de rijgeschiktheid in de weg staan. Dit volgens de Regeling Eisen Geschiktheid 2000 (REG2000). Soms kan er door het CBR nog aanvullend een rij-test worden gevraagd. De keuringen zijn op dinsdagavond. De keuringen worden verricht door CBR geregistreerd onafhankelijk neuroloog dr. Leo A.M Aerden.

Locatie en bereikbaarheid
De keuringen vinden plaats in:
De Zorgpraktijk
Van Hallstraat 2
2241 KT Wassenaar

0645184180

Direct naast de zorgpraktijk is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
De praktijk en de ruimte zijn beperkt rolstoeltoegankelijk. D.w.z. er zijn geen drempels, maar er is meestal assistentie nodig om de voordeur te openen. U kunt ons vooraf laten weten als u hierbij hulp nodig heeft.

Als u aankomt, kunt u gaan zitten in de wachtruimte. 
De neuroloog roept u binnen voor de keuring.

Contact
Heeft u een vraag?
Stuur dan een e-mail naar info@neurokeuringen.nl Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Klachtenprocedure
Voor vragen of klachten over de uitslag van de keuring of de procedure bij het CBR verzoeken we u om contact op te nemen met het CBR.
Heeft u een klacht over de kwaliteit van de keuring? Aarzel niet om ons dat te laten weten via info@neurokeuringen.nl. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Privacyverklaring
Hier vindt u de privacyverklaring van Neurokeuringen. Hierin leggen we onder meer uit waarom we persoonsgegevens verzamelen en gebruiken, welke gegevens dat zijn en welke rechten u heeft als wij uw persoonsgegevens verwerken.